AgroMarkets A/S

– et område af Odsherreds Landborevision

 

Hvem er AgroMarkets?

Bag AgroMarkets A/S står en række landboforeninger som ejere, hvoraf vi er en af dem. AgroMarkets har en række erfarne og uvildige analytikere som dagligt overvåger finans- og råvaremarkeder verden over og baserer deres anbefalinger på globalt anerkendte tekniske og fundamentale analyser.

Ved at abonnere på et af AgroMarkets abonnementer, får du daglige eller ugentlige nyhedsbreve, alt efter hvor ofte du ønsker opdatering på markederne. Når markederne er attraktive, udsendes et salgs- eller købssignal på sms til dig. Som abonnent har du altid lov til at ringe til vores agromarketskonsulent og stille spørgsmål.

 

Hvordan fungerer et abonnement?

Du tilmelder dig som abonnent på AgroMarkets hjemmeside. Når du får dit login, er det vigtigt at du logger ind, og får tilmeldt dig de sms’er som er relevante for dig. Er du svineproducent er det f.eks. korn, sojaskrå, dieselolie, el og gødning. Herefter modtager du sms’er, når analytikerne kender henholdsvis toppen og bunden af markederne. Ved at handle på disse sms’er, vil du opleve at kunne opnå en bedre pris end din gennemsnitlige nabo. AgroMarkets lover ikke hverken toppriser eller bundpriser, da de aldrig udsender et signal, før de ved at en top eller bund er nået, men ved at følge dem, undgår du handelsbommerterne.

 

Abonnementet er billigere end et abonnement på en af de klassiske store aviser, og du kan tilmed tjene penge ved at handle sammen med dem. Penge, som ryger lige ned på din bundlinje!

 

HandelsERFA netværk

Et par gange eller tre årligt, afholder vi HandelsERFA netværksmøder i huset på Bjarkesvej 1, 4500 Nykøbing. Her kommer råvare analytiker John Jensen, og/eller finansanalytiker Hans Fink, og giver dig en update på markederne.

De fortæller både om hvad der er sket på markederne bagud, med forklaring på hvorfor de har handlet som de har, men også naturligvis om aktuel situation og forventninger på kort og lang sigt.

 

I netværket kan du opbygge nogle relationer til de øvrige deltagere. Måske kunne dette medføre en af de attraktive ’’kg for kg handler’’, og du vil kunne udveksle erfaringer om de forskellige grovvarer, og stille spørgsmål direkte til analytikerne.

 

Personligt udarbejdet strategi

Kunne du tænke dig at lave en råvarestrategi sammen med din rådgiver og John Jensen, som er skræddersyet til DIN bedrift?

 

Vi har rigtig god erfaring med disse strategier, som koster ét fast årligt beløb, hvori du har alt den frie rådgivning du har brug for ang. råvarehandler. Når et marked udarter sig i attraktiv retning, ringer din konsulent til dig, og varmer dig op til en handel. På dagen hvor signalet så kommer, hjælper din rådgiver dig til at få eksekveret og handlet – inden det er for sent. Løbet kan være kørt efter blot en eller to dage, så det er vigtigt at holde sig klar.

Vi har endnu ikke haft en strategi, som ikke har kunne betale sig for landmanden!

 

Du kan altid få en uforpligtende snak, om en strategi kunne være din vej frem til en bedre bundlinje – vi kommer hele vejen rundt om din bedrift!

 

www.agromarkets.dk

John Jensen, AgroMarkets